Kasteelbanken, leren banken en stoffen banken. Dat zit goed!

Kasteelbanken -Leren banken – Stoffenbanken – Bankstellen

Banken of bankstellen vormen vaak de kern van de inrichting en zijn bepalend voor de ambiance in de ruimte. Apstijlmeuben heeft een grote collectie klassieke en landelijke banken en  bankstellen in leer en stof. Vrijwel alle leren banken zijn ook leverbaar in stof en omgekeerd. Vanzelfsprekend hebben we een groot aantal stoffen en dessins beschikbaar!

Zitcomfort: Banken op maat

Een (kasteel)bank moet goed ogen en passen bij uw landelijke of klassieke woonstijl, maar minstens zo belangrijk is het zitcomfort. Bij Apstijlmeubelen zit dat wel goed! Apstijlmeubelen is specialist in zitcomfort en samen met u wordt er voor gezorgd dat de meubelen maximaal comfortabel zijn. Moeten de kussen harder of zachter? Meestal geen probleem. Is het zitvlak te kort of te lang? Dat kunnen we aanpassen? Bent u erg lang of juist erg klein? Dan kunnen we het zitvlak, de rug, het kussen, de armleuning en de poten aanpassen zodat comfort gegarandeerd is. Dat zal wel onbetaalbaar zijn zult u nu vast denken. Gelukkig valt dat meestal erg mee! Veel aanpassingen kunnen we zelfs zonder meerprijs voor u uitvoeren.

Altijd volop keus in showmodellen

De koffie wordt vers gezet! 

Faulteils bij APstijlmeubelen
Fauteuils

Inpassen in uw interieur

Als u een bank of een bankstel koopt voor een bestaand interieur, dan wilt u natuurlijk dat stijl en kleur perfect samen gaan met uw bestaande meubelen en accessoires. Apstijlmeubelen kan u hierbij helpen. Al onze leren meubelen kunnen wij leveren in passende of aangepaste kleuren. Ook houten leuningen en bijvoorbeeld houten poten zijn in elke gewenste kleur leverbaar. Bij onze stoffen banken is het nog eenvoudiger. We hebben een groot assortiment stoffen en dessins en er is altijd een combinatie die perfect past. Meer informatie over maatwerk op onze maatwerk pagina.

Combineer met Hockers

Een hocker is als het ware een verlenging van uw fauteuil of bank. Een echte hocker wordt daarom ook altijd uitgevoerd in de stijl van het meubel waarmee het in combinatie wordt gebruikt. Dit maakt de hocker ook anders dan de poef. Een poef is een op zichzelf staand meubelstuk en geen verlengde van de bank of fauteuil. Bij APstijlmeubelen kunt u terecht voor hockers en poefs. Inspireer en combineer!

Alleen bij APstijlmeubelen

  • Vrijwel alle leren banken zijn ook leverbaar in stof
  • Het is vrijwel altijd mogelijk banken op maat te maken, vaak zonder meerprijs!

Showroom modellen

Onze collectie wordt regelmatig gewisseld. Daarom hebben wij vaak showroom meubels die voor een vriendenprijsje de deur uit gaan. Bekijk het actuele aanbod in onze showroom.

Landelijke en klassieke banken bij aptijlmeubelen

2 zits banken- bruine banken – stoffen banken -maat werkbanken – luxe bankstellen – klassieke bankstellen – kasteelbanken – exclusieve banken – leren kasteelbanken -Stoffen kasteelbanken

landelijke banken apstijlmeubelen
landelijke bank
Landelijke bank
stoffen banken landelijk en klassiek APstijlmeubelen