Klassieke en landelijke eethoeken in eiken of sfeervol kersenhout

Klassiek en landelijke Eethoeken en eettafels

De eethoek is of de eettafel naast de bank een van de meest in het oog springende elementen in de woonkamer of woonkeuken. Juist door deze positie is de stijl van de eethoek gezichtsbepalend in de ruimte. Het is dan ook verstandig om de eethoek met zorg te kiezen. APstijlmeubelen kan u hier mee helpen. Wij hebben een geweldige collectie eethoeken in zowel kersenhout en eiken. De bijpassende stoelen kunnen in zowel leer als stof en de houten elementen kunnen we naadloos bij de eettafel laten aansluiten. En natuurlijk vergeten we daarbij niet het zitcomfort!

Eethoeken op maat

Wilt u een 4 zits eethoek of wellicht een eethoek voor 6 of 8 personen, bij Apstijlmeubelen kan dat probleemloos. Een vierkante eettafel een ronde of een ovale eettafel? Geen probleem. Alle eethoeken in onze showroom zijn leverbaar voor elk gewenst aantal personen! Bovendien is vrijwel elke eethoek leverbaar in kersenhout en in eiken. Over de kleur kunnen we kort zijn. Elke kleur is mogelijk. Hierdoor zal de eethoek altijd passen bij uw bestaande inrichting. Kom langs en overtuig uzelf!

Altijd volop keus in showmodellen

De koffie wordt vers gezet!

Fauteuils leer en stof
Relax Fauteuils stof en leer

Eetkamerstoelen in leer, hout of stof

Leren eetkamerstoelen spreken vaak tot de verbeelding. Deze stoelen hebben een intrinsieke kwaliteit die niet te missen is. Bij Apstijlmeubelen treft u een uitgebreide collectie eettafel stoelen is leer, stof of alleen hout. En natuurlijk kunt u volop combineren met houtsoorten, kleuren en afmetingen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Alleen bij APstijlmeubelen

  • Vrijwel alle eethoeken en eettafels zijn opmaat leverbaar.
  • De kleur van de eethoek, maar op de houtsoort kan op wens worden aangepast.

klassieke eettafels en eethoeken in kersen en eiken
klassieke eettafels en eethoeken in kersen en eiken
klassieke eettafels en eethoeken in kersen en eiken

Showroom modellen

  • Onze collectie wordt regelmatig gewisseld. Daarom hebben wij vaak showroom meubels die voor een vriendenprijsje de deur uit gaan. Kom langs en bekijk ons actuele aanbod.
landelijke en klassieke stijlmeubelen

Eethoeken – tafel met stoelen – kersenhouten eethoek – eethoek voor vier personen  -eethoek op maat