Fauteuils en RelaxFauteuils met landelijke en klassieke uitstraling. Comfortabel en heel mooi!

Zit lekker, met de relaxfauteuils van APstijlmeubelen

Volgens het woordenboek is een fauteuil een “Luxe uitvoering van een stoel met een groter zitvlak en armleuningen”. In de showroom van Apstijlmeubelen kunnen we zien dat dit correct is! Apstijlmeubelen heeft een grote collectie fauteuils in zowel leer als stof. En ze zitten natuurlijk perfect! Een speciale categorie is de RelaxFauteuil. Deze zit extra comfortabel en is uitgerust met een beenondersteuning.

Relaxfauteuils electrisch (met accu)

Een relaxfauteuil kan ook worden uitgevoerd met een elektrische motor. De motor is onzichtbaar verwerkt in het fauteuil en is 100% veilig. Met de motor kan de fauteuil probleemloos en zonder kracht in alle mogelijke posities worden gezet. Ook de ondersteuning voor de benen wordt elektrisch bedient.

Fauteuils op maat gemaakt

Een fauteuil moet er goed uitzien maar nog belangrijker is het zitcomfort. Bij Apstijlmeubelen maken wij indien gewenst de fauteuil op maat. We maken de rug hoger bijvoorbeeld. Of passen het zitvlak aan. Of we gebruiken een hardere binnenvering of juist een zachte. Ook voor wat betreft bekleding zijn wij flexibel. Leren fauteuils kunnen meestal ook in stof worden uitgevoerd en andersom. Liever een gecapitonneerde fauteuil? Ook dat is mogelijk. Vaak kunnen we aanpassingen voor u uitvoeren zonder meerprijs! Kom eens langs en overtuig uzelf!

Meer informatie op onze maatwerk pagina.

Altijd volop keus in showmodellen

De koffie wordt vers gezet!

 

Eethoeken in kersen en eiken landelijke en klassieke stijl
Eethoeken en eettafels
Landelijke bank
Kasteelbanken stof en leer
Faulteils bij APstijlmeubelen
relaxfauteuils
relax fauteuils
relaxfauteuils

Alleen bij APstijlmeubelen

  • Vrijwel al onze relaxfauteils zijn op maat leverbaar.
  • Zit comfort is gegarandeerd!
  • Leren fauteuils kunnen vaak ook in stof worden geleverd.

Showroom modellen

  • Onze collectie wordt regelmatig gewisseld. Daarom hebben wij vaak showroom meubels die voor een vriendenprijsje de deur uit gaan. Kom langs en bekijk ons actuele aanbod.
klassieke meubelen bij apstijlmeubelen

Eethoeken – tafel met stoelen – kersenhouten eethoek – eethoek voor vier personen  -eethoek op maat – banken – leren banken -bankstellen – kasteelbanken – stoffenbanken – faulteuils – relaxfauteuils met en zonder accu