Klassieke en landelijke meubelen met sfeer en comfort.

De klassieke en landelijke woonstijl

De klassieke en landelijke woonstijl vertoont al jaren een stijgende trend. Dat is niet zo verwonderlijk. Deze woonstijlen sluiten aan bij de behoefte van veel mensen naar sfeer, ambiance en authenticiteit. Een bijkomend aspect is de kwaliteitsuitstraling. Klassieke en landelijke meubelen hebben een soort vanzelf sprekende kwaliteit. APstijlmeubelen is al jaren een toonaangevende leverancier van meubelen voor de klassieke en landelijke woonstijl.
In de showroom in Vriezenveen demonstreert APstijlmeubelen zij positie als top leverancier. APstijlmeubelen heeft hier een grote collectie stijlvolle meubelen met bijpassende accessoires. Eigenlijk moet je het zien om het te geloven!

Combineer en inspireer

Wellicht bent u opzoek naar slechts één meubelstuk of misschien bent u toe aan volledige vervanging van uw huidige interieur. Bij APstijlmeubelen zal u zonder meer slagen. In de showroom treft u tal van combinaties maar ook prachtige individuele meubelen. Kleuren, stoffen en materialen kunnen vaak zonder veel extra kosten worden gecombineerd waardoor u altijd een passende inrichting kunt samenstellen.

Altijd volop keus in showmodellen

De koffie wordt vers gezet!

Fauteuils leer en stof
Fauteuils

Paswerk is maatwerk

Mooi zijn alleen is niet genoeg. Meubelen zijn ook gebruiksvoorwerpen en moeten doen waarvoor ze gemaakt zijn: Comfort bieden. Bij Apstijlemeubelen zit dat wel goed. Apstijlmeubelen is een van de weinige bedrijven die u meubels laten “passen”. We willen immers zeker weten dat het comfort gegarandeerd is! Indien nodig en gewenst passen we de meubelen aan. Een breder of dieper zit vlak bijvoorbeeld is vrijwel altijs mogelijk. Een eethoek in een andere houtsoort, een andere maat of een andere kleur? Geen probleem bij APstijlmeubelen. Kom langs en overtuig uzelf!

Alleen bij APstijlmeubelen

  • Vrijwel al onze meubelen zijn op maat leverbaar.
  • Comfort is gegarandeerd!

Showroom modellen

  • Onze collectie wordt regelmatig gewisseld. Daarom hebben wij vaak showroom meubels die voor een vriendenprijsje de deur uit gaan. Kom langs en bekijk ons actuele aanbod.
landelijke en klassieke meubelen bij apstijlmeubelen

Eethoeken – tafel met stoelen – kersenhouten eethoek – eethoek voor vier personen  -eethoek op maat – banken – leren banken -bankstellen – kasteelbanken – stoffenbanken – faulteuils – relaxfauteuils met en zonder accu