Sta-op stoelen en fauteuils op maat en volledig in uw smaak

Lekker zitten (en weer opstaan) met de sta-op stoelen van APstijlmeubelen

Heerlijk is dat, een beetje weggezakt in een comfortabele stoel een boek lezen, naar de radio luisteren, of tv kijken. Iedereen zit graag comfortabel, maar het opstaan uit zo’n fijne stoel is kan soms lastig zijn. Gelukkig is dat oplosbaar met de sta-op stoel. De sta-op stoel hebt je om zonder veel inspanning uit je stoel te komen en voor velen is dat een uitkomt.

Sta-op stoelen eenvoudig bedienbaar

Een sta-op stoel werkt volledig elektrisch. Alle onderdelen zijn vakkundig weggewerkt en de bediening is eenvoudig.  De motor zorgt er ook voor dat de stoel probleemloos en zonder kracht in alle mogelijke posities kan worden gezet. Ook de ondersteuning voor de benen wordt elektrisch bedient.

Sta-op stoelen op maat en passend bij uw interieur

De sta-op stoel is een klein wonder van techniek maar dat betekent niet dat u gebonden bent aan een bepaald model of uitvoering. De meeste sta-op stoelen van APStijlmeubelen kunnen volledig naar uw wensen worden aangepast. Bijvoorbeeld met andere stoffen of leder, maar ook met aanpassingen aan het zitvlak of de leuning. Door dit maatwerk is de stoel altijd passen in uw inrichting en doet de stoel waarvoor hij gemaakt is, u een klein beetje helpen bij het zitten en het weer op staan.

relaxfauteuils
relaxfauteuils

Altijd volop keus in showmodellen

De koffie wordt vers gezet!

 

Eethoeken in kersen en eiken landelijke en klassieke stijl
Eethoeken en eettafels
Landelijke bank
Kasteelbanken stof en leer

Alleen bij APstijlmeubelen

  • Vrijwel al onze meubelen zijn op maat leverbaar.
  • Comfort en klasse gegarandeerd!
  • Optimale service na aankoop.

Showroom modellen

  • Onze collectie wordt regelmatig gewisseld. Daarom hebben wij vaak showroom meubels die voor een vriendenprijsje de deur uit gaan. Kom langs en bekijk ons actuele aanbod.
klassieke meubelen bij apstijlmeubelen

Eethoeken – tafel met stoelen – kersenhouten eethoek – eethoek voor vier personen  -eethoek op maat – banken – leren banken -bankstellen – kasteelbanken – stoffenbanken – faulteuils – relaxfauteuils met en zonder accu